Skip to content
hamburger-menu
cancel (1)

Meistä

Brillajengi

Brillajengi on laajenemassa pian. Verkostossa on jo monia huippuosaajia, jotka tekevät työtä suurella sydämellä ja haluavat olla auttamassa juuri teitä kestävän työhyvinvoinnin rakentamisessa kouluihin ja varhaiskasvatukseen.

brilla-theme

Stina Akola

Lempeän luja rohkaisija

Stina on kokenut opettaja, joka tuntee koulumaailman ajankohtaiset haasteet ja työniloa vahvistavat voimavarat. Opettajakokemusta Stinalla on 20 vuotta ja tämä näkyy hänen tavassaan tunnistaa tuntemukset arjen työstä. 

Työnohjaajana, kouluttajana ja valmentajana Stina on lempeän luja rohkaisija. Hän vie ihmiset lempeän rohkeasti tutkimaan omia ajattelu- ja toimintamalleja ja löytämään uusia tapoja luoda kestävää hyvinvointia. Stina luo läsnäololla ja rauhallisuudellaan luottamuksellisen tilan pysähtymiselle ja oivaltamiselle.

Stina on KM, opettaja, ratkaisukeskeinen valmentaja, työnohjaaja (STO ry:n hyväksymä koulutus)

brill-elements-14

MISSIONA KESTÄVÄ TYÖELÄMÄ

Brilla on hyvinvoinnin asiantuntija, jonka tavoitteena on rakentaa parempaa ja kestävämpää työelämää opetus- ja kasvatusalalle. Me uskomme, että hyvinvoiva ammattilainen on koko organisaation tärkein voimavara. Yhdistämme ajatuksen kestävästä työelämästä ja uudet hyvinvoinnin työkalut jokaisen ammattilaisen käyttöön. Brillassa halutaan, että jokainen ammattilainen voi tehdä kestäviä valintoja oman hyvinvoinnin tueksi.

Palvelu­lupauksemme

brill-elements-17

Psykologisesti turvallinen ympäristö.

brill-elements-13

Rohkeutta ajatella uudella tavalla.

brill-elements-12

Konkreettisia käytännön työkaluja. 

brill-elements-04

Coachaava työnohjaus

Työnohjaus tarjoaa mahdollisuuden kurkistaa oman konepellin alle, ymmärtää paremmin työkaveria  ja katsoa omaa työtä uusien linssien läpi.

brill-elements-06

Rohkea valmennus

Haluatko vahvistaa rohkeaa itsesi ja oman työn johtamista sekä selkeyttä ja mielenrauhaa kaiken keskelle?

brill-elements-07

Oivaltava koulutus

Etsikö koulutusta, joka tarjoaa työyhteisöllesi tukea itsensä johtamiseen ja kestävän hyvinvoinnin vahvistamiseen?